Reacties

Hallo Kees,
Hartelijk dank voor het verzorgen van onze bingo in Fermate in Holtenbroek/Zwolle. Wij, het Zonnebloem-Holtenbroekteam, vonden je grandioos en, te horen aan de reacties van onze gasten op weg naar hun huis/kamer, onze gasten ook. Het onthouden van de namen van onze gasten was uitzonderlijk, net zoals je zingen. Volgens ons ben jij volgend jaar onze vertegenwoordiger bij het Euro-Songfestival.
Van de gemaakte foto’s sturen wij je er een paar. Mocht je één of een aantal daarvan in volle omvang toegestuurd willen hebben dan horen we dat graag van je.
Groeten namens het Zonnebloem-Holtenbroekteam, Mans Bos


Met de bingo van Kees Bos haal je in ieder geval een glimlach in huis, en voor sommigen zelfs de slappe lach! Het was gezellig Kees!
Annette Blankenburgh activiteitenbegeleider Zorgcentrum Atrium Rotterdam


“De muzikale bingo van Kees Bos bleek een middag vol humor, plezier en gezelligheid. Even lekker zingen, lachen en ontspannen, even je zorgen opzij!”
Linda Seinstra ouderenwerker Epe
SWO/E – Welzijn & Ondersteuning – Steunpunt Ouderen / Steunpunt Mantelzorg
 
Volgens mij kunnen we zeggen dat we terugkijken op een onvergetelijke gezellige middag. Kees is een sfeermaker en erg leuk met de doelgroep.
Sabine Kuperus Versa Welzijn Bussum


‘Kees wist in één middag onze gasten bij hun naam aan te spreken en wat ik ook heel bijzonder vond was dat Kees de gasten bij het hele programma wist te betrekken’.
‘De meezingliedjes werden spontaan meegezongen en Kees gaf daar steeds een extra tintje aan’.
Truus vd Berg, Voorzitter Zonnebloem, afdeling De Lier
We hebben een ontzettend leuke middag gehad!!!
Hele leuke reacties!!! Zeker aan te bevelen!!!
Adrie Scholten. namens de Zonnebloem afd. Gorssel!

Zoek voor een feest naar Kees Bos dan komen de tranen van het lachen na 5 minuten al los.
Wij zouden Kees zo weer vragen
want dan heeft het feest zeer zeker kans van slagen.
Kringloopwinkel Velthoven, Irene Porebski

Heerlijk avondje meezingen.
Echt lachen met Kees
Watersportvereniging De Schie
Jannie Rutgers


Een en al gezelligheid
Sonja Boerman ,Coördinator vrijwilligerswerk/activiteiten
Woonzorgcentrum’t Hofland Pijnacker


Onze gasten waren laaiend enthousiast en hebben de hele middag gezellig mee zitten zingen.
Agnes Smorenburg, Zonnebloem afd Driebergn Zeist


Kees Bos.. onze 70+ gasten hebben van hem genoten. Humor en een hoop gezelligheid in een muzikaal jasje voeren de boventoon. Een optreden met respect en begrip voor onze ‘oudjes’ en soms een dosis gezonde zelfspot.. reken maar dat ze dat waarderen!
Max van Maanen, Hof van Putten, o.a. vakanties voor ouderen.


Al twee maal is Kees Bos in ons woonzorgcentrum geweest met zijn muzikale bingo.
Eerst ter gelegenheid van het vrijwilligersfeest. Dit was een daverend succes. De vrijwilligers waren vol lof. Vandaar dat wij onze bewoners ook mee wilden laten genieten. Kees heeft bij ons een muzikale bingo met Sinterklaas gedaan. Om het niveau toch hoog te houden, waren het niet alleen Sinterklaas liedjes. Heel goed gedaan. De bewoners hebben een geweldige middag gehad.
Truus de Vries ,Coördinator welzijn en vrijwilligers, Woonzorgcentrum de Lichtenberg


Wij zijn in contact gekomen met Kees Bos die onze bingo vorig jaar leidde. Met zijn humor en liedjes uit de oude doos heeft hij onze gasten een fijne middag bezorgd, het was BINGO……wel anders, maar zeer geslaagd. Een aanbeveling, zeker voor een oudere doelgroep.
Zonnebloem Culemborg ,Lucy van Mourik, activiteitencoördinator


Senioren spelen graag bingo, maar een “muzikale bingo” heeft net iets meer aantrekkingskracht. Een middag vullend programma waarin senioren, onder leiding van een enthousiaste Kees Bos, van harte meezingen met slagers van vroeger is voor iedereen een “must”om meegemaakt te hebben.
Margriet Blom, St Welzijn Ouderen Katwijk


De Zonnebloemgasten uit Nieuwerkerk aan den IJssel zongen uit volle borst mee met de liedjes uit de oude doos. Het bingospel valt zo wie zo altijd in de smaak, zeker als er prijsjes zijn.
Groet Margreet van Hesteren 


Met de Muzikale Bingo o.l.v. Kees Bos was ons feest compleet.
En de geweldige herinneringen aan deze middag komen nog dagelijks aan bod.
Wat is het toch leuk als jij (Kees Bos) mensen zo kan laten genieten.
Zonnebloem afd Honselersdijk, Mw C Batist
Ps. Ik heb andere afdelingen laten weten dat het een geweldige middag was.


Ik vind jou een zeer begaan en betrokken persoon met het hart op de goede plaats voor onze bewoners hier in de Prinses Margriet in Den Helder.
De Muzikale Bingo is voor onze bewoners een klein feestje om aan mee te doen, heel toegankelijk voor een ieder!!
Debbie van de Veen , zc Prinses Margriet, Den Helder


Zeer vriendelijk persoon. De sfeer bij de muzikale bingo was heel goed.
De kinderen hadden een hele fijne middag.
Mark vd Heijden. Breed Welzijn Delft

 


Wij hebben het optreden van Kees altijd heel leuk en fijn gevonden. Wij vinden het hier allemaal fantastisch. Als de verbouwing achter de rug is gaan we je zeker weer bellen…..
De Hoeksteen, Rotterdam , senioren complex Joke van Dilst


Kees Bos is een fenomeen met zijn Muzikale Bingo. Hij houdt de mensen in de ban met zijn komische optreden. De bewoners van Rosenburch zijn altijd wild enthousiast als Kees Bos een avond komt.
Rosenburch, Leiden, senioren complex Mw Bus


Het spel bingo, maar dan anders. Veel zang en dus ontspanning en gezelligheid boven alles.
Zr Mathea, wzc Lycklama Stins Wolvega

Bewoners van Lycklama Stins en de aanleunwoningen hebben een geweldige middag gehad met de Muzikale Bingo die dhr. Bos bij ons heeft verzorgd.
De middag wordt een sukses als u hem de middag of avond laat verzorgen.
Wzc Lyclama Stins, Wolvega.


Bel Kees Bos als je een gegarandeerd gezellige avond wil hebben voor je club of vereniging!
De Paraplu ( vereniging voor mensen met een cva), Utrecht…Petra Oudshoorn


Hoe zijn optreden in het Anker te Voorburg was… Kees heeft donderdagmiddag 26 juli in ons huis een optreden verzorgd. Veelbewoners vroegen de hele week al aan ons wat de Muzikale Bingo nu precies was. Wij vertelden dat dit voor ons ook een verrassing was. Rond half twee stapte Kees bij ons binnen. Ik verwelkomde hem en liet hem de zaal zien waar hij in op zou treden. Zelf heb ik gevraagd hoe de Muzikale Bingo precies in zijn werk ging. Kees legde mij dit uit en ik begreep gelijk de bedoeling. En zei dit wordt gezellig. Rond 14.30 uur zijn we begonnen met de Muzikale Bingo. Kees legde het eerst uit hoe de spelregels waren aan de bewoners. En daarna gingen wij van start. Iedereen zong uit volle borst mee en waren erg enthousiast. Ook Kees zong lekker mee. Na afloop praten verschillende bewoners nog na over dit optreden dat het zo leuk was en gezellig. En dat Kees terug maar terug moest komen. Bewoners waren enthousiast en personeel heeft ook genoten en meegezongen. Dit optreden van Kees Bos was zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Kom je terug? Kees misschien tot volgend jaar. Groetjes van de bewoners van het Anker te Voorburg.
Truus Jansen, Francoise de Graaf en de rest van het AB-team.


WonenPlus Zandvoort pakt uit
Door Ton Timmermans
De ontvangst- en de ontmoetingsruimte van de welzijnsorganisatie Pluspunt in Zandvoort Noord waren voor de gelegenheid omgetoverd tot restaurant. Aan de feestelijk versierde tafels zaten de ruim zestig senioren bedaard te babbelen. Groepsgewijs liepen ze naar de naastgelegen ruimte waar kok Gil van het gelijknamige Zandvoortse cateringbedrijf een rijke keuze aan visschotels te bieden had. Nadat vrijwilligster Ilse een (kerst)verhaal voorgelezen had, was het tijd voor een speciale bingo. Onder de bezielende leiding van Kees Bos uit Den Haag werd met veel enthousiasme een muzikaal bingospel gespeeld. Oude, bijna vergeten melodieën passeerden de revue. Meegesleept door het uitbundig enthousiasme van Kees werd menig lied door de ouderen vol vuur meegezongen. Tot slot bedankte begeleidster Wil Paap van het ZondagmiddagPodium al haar collega-vrijwilligers die deze middag tot een succes gemaakt hadden. Van belbuschauffeur Ko Luijkx tot sociaal-cultureel werkster Mieke Koper.


Vrijwilligers in het zonnetje gezet
Om alle mensen eens bijeen te hebben en dat zij ook elkaar eens leren kennen, is al een prima idee. Onder het genot van een drankje kon er in de recreatiezaal van Huis in de Duinen worden bijgepraat. Daarna volgde een buffet, dat met veel zorg door de koks was bereid. De entertainment daarop was in handen van Kees Bos met een “muzikale” bingo. Aan de hand van nostalgische, vaak originele liedjes kon op de bingokaart de titel van het liedje worden weggestreept, waarna net als bij gewoon bingo een paar leuke prijsjes beschikbaar stonden. Een geslaagde avond met na afloop voor iedereen nog een leuke attentie.
Citaat uit ‘de Zandvoorter’